Covid-19 en de invloed op de lessen

Covid-19 en de invloed op de lessen

Bij Riekebbe houden we ons strikt aan de RIVM richtlijnen en de adviezen van de Rijksoverheid. De regels voor sport zijn raadpleegbaar via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport.


2 gedachten over “Covid-19 en de invloed op de lessen

    1. Dear Korrie, thank you for your reaction. We’d have prefered to continue our training modules. It’s not an easy time for everybody. Of course we hope that everybody tries to find time for exercising at home, to limit the trainings gap as much as possible. We’d like to wish you a good and above all a healthy 2021. Kind regards, team Riekebbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *