Algemene lesinfo

Algemene lesinfo

U kunt geheel vrijblijvend twee keer gratis een proefles volgen, om te zien of Taekwondo iets voor u is. Jongens en meisjes van alle leeftijden zijn van harte welkom!


Inschrijving

Jeugd6 jaar t/m. 13 jaarEenmalig€ 10
Aspiranten/volwassenen14 jaar en ouderEenmalig€ 10

Algemene informatie

De eerste les van 2020 is begonnen op 8 januari 2020

Tijdens de meeste vakanties gaan de trainingen gewoon door, met uitzonderingen van de grote vakantie en de kerstvakantie. De grote vakantie loopt dit jaar van 11 jul 2020 t/m 23 aug 2020. De Kerstvakantie loopt van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021


De contributie dient bij voorkeur per jaar vooruit betaald te worden. Deze contributie wordt besteed aan de benodigde materialen en huur van de gymzaal. Tevens wordt de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering hiervan betaald.
Bij Sportvereniging Riekebbe is het mogelijk om gebruik te maken van de reductieregeling van de Gemeente Gouda.

Het lidmaatschap vergoed krijgen? Dat kan met de geld-terug-regeling. De regeling is een initiatief van de gemeente Gouda en is bedoeld voor huishoudens met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie hiervoor op de website van de Geld Terug Regeling.

Voor studenten geldt een aantrekkelijk tarief.
Op vertoon van een geldige collegekaart of OV-jaarkaart kan hierop aanspraak gemaakt worden.

Voor zwarte banders geldt ook een apart tarief. Dit geldt voor alle zwarte banders binnen Taekwondo, WTF.
Op vertoon van een geldig bewijs van het behalen van de dangraad, kan hier aanspraak op gemaakt worden (WTF dangraad – paspoort en/of danpas).