Instructeurs

Instructeurs

Graduatie volgens het internationale Kukkiwon principe:

3e graad of C= 1e,2e & 3e Dan
2e graad of B= 4e & 5e Dan
1e graad of A= vanaf 6e Dan

Omar Hamdani
De hoofdtrainer van Stichting Riekebbe Taekwondo
De lessen in Gouda worden gegeven door Grootmeester Omar Hamdani 7e Dan, gediplomeerde 1e graad internationaal Kukkiwon instructeur.
Omar is vanaf 1985 in het bezit van het trainers diploma “A” van de Taekwondo Bond Nederland.
Omar is aangesloten en ingeschreven bij World Taekwondo Headquarters te Seoul en individueel lid van de Taekwondo Bond Nederland. Verder is hij aangesloten bij de World Taekwondo Federation.
Omar Hamdani geeft sinds 1989 les in Taekwondo. Hij is in 1976 met Taekwondo begonnen bij verschillende sportscholen in Gouda en omstreken. In 1980 maakte hij de overgestap van Gouda naar Grootmeester Hur Heung Taek in Den Haag. Later heeft Omar diverse malen stages gelopen in Nederland.

In 1992 is Grootmeester Hur Heung Taek naar Amerika vertrokken en in zijn plaats kwam, van 1993 tot en met 2004, meester Kim uit Korea. Ook van deze meester heeft Omar veel geleerd. In 2004 keerde meester Kim terug naar Korea. Gezamenlijk hebben zij wedstrijden, examens en centrale trainingen georganiseerd, zowel in Nederland als daarbuiten.
Omar beoefent de traditionele vorm van WTF Taekwondo, gebaseerd op het internationale Kukkiwon principe.
Naast Taekwondo heeft Omar verschillende andere zelfverdediging /vechtsporten beoefend en daar ook graden in gehaald, zoals Hapkido, Hanmudo en Aikido.

Yassire Hamdani – 1e assistent trainer

Mustapha El Mahjoubi – 2e assistent trainer

Frank van der Voordt